images/headings/KAT2_INTEGRALNE.jpg#joomlaImage://local-images/headings/KAT2_INTEGRALNE.jpg?width=300&height=100

INTEGRALNE

images/headings/KAT2_PREKLOPNE.jpg#joomlaImage://local-images/headings/KAT2_PREKLOPNE.jpg?width=300&height=100

PREKLOPNE

images/headings/KAT2_OFFROAD.jpg#joomlaImage://local-images/headings/KAT2_OFFROAD.jpg?width=300&height=100

OFF ROAD

images/headings/KAT2_JET.jpg#joomlaImage://local-images/headings/KAT2_JET.jpg?width=300&height=100

JET

Enduro-kaciga-NEXX-XWed2

Enduro kaciga NEXX X.Wed2

Veličina kacige
Proizvođač | tablica veličina: NEXX HELMETS
A test:: ECE R 22 05 (EU)
Dodaci: Vreča za skladištenje + posebni dodaci
Garancija:: 2 godine (mogučnost produženja do 5 godina)
Predpriprema za komunikaciju: Da
Presvlake: Antibakterijske, uklonjive, perive
Prezračivanje:: Ventilacijski otvor na prednjoj i gornjoj strani kacige
Proizvođač: Nexx
Sončna zaslonka: Da
Št. zunanjih školjk: 3 - XXS-S / M-L / XL-3XL
Sustav za pričvršćivanje: D-D rings
Težina (g):: 1400 gr. (cestna) - 1500 gr. (advanture)
Uložak protiv zamagljivanja: Priložen
Vanjska školjka: Kompozitna vlakna
Vizir:: Vizir proziran, otporan na ogrebotine, 100% max vision
Model kacige: X.WED2
 

Dvostruka sportska ili enduro kaciga

Motociklistička kaciga NEXX XWST2 u cijelosti je izrađena u Europi i pripada takozvanom dualnom sportskom segmentu. Može se koristiti kao cestovna ili enduro kaciga. Dijelovi kacige mogu se ukloniti ili dodati po želji. Model inteligentnog dizajna za široku upotrebu, za kojim tragaju aktivni motociklisti.

Enduro kaciga za aktivne motocikliste

Vanjska ovojnica izrađena je posebnom X-MATRIX tehnologijom. To je postupak koji kombinira stakloplastiku, 3D organska vlakna, kevlar, posebna aramidna vlakna i ugljičnu armaturu u slojevima. Rezultat je super jaka i izuzetno lagana ljuska (1400 - 1500 gr.), Koja je fleksibilnija od školjki izrađenih od običnih fiberglasa. Ljuska je izrađena u dvije veličine (manja: XS-M, veća: L-XXL), kako bi kaciga najbolje pristajala. Motociklistička kaciga NEXX XD1 ima posebno dizajniranu prednju bradu za smanjenje udarne sile u frontalnom sudaru. Kada vozite motocikl, aerodinamika igra vrlo važnu ulogu, posebno s obzirom na činjenicu da svaki motociklist ima drugačiji stav i raznolikost tipova motora. Stoga NEXX provodi redovita ispitivanja zračnog tunela i intenzivne probne vožnje kako bi poboljšao dizajn školjki. To smanjuje turbulenciju i udare vjetra u kacigi. Bez obzira vozite li se seoskom cestom, autocestom ili trkaćom stazom, NEXX integralne motociklističke kacige pouzdane su u vrhunskoj aerodinamici. Unutrašnjost kacige je ergonomska, 3D dizajnirana, obrađena od Coolmax materijala, lako se uklanja, pere i ne uzrokuje neugodne mirise. No, hauba se toplo preporučuje kao obveznu motociklističku opremu. Zasnovan na X.Mart Dry tehnologiji, brzina sušenja dvostruko je brža od pamuka, punjenje šupljih vlakana omogućuje izvrsnu cirkulaciju zraka i stvara optimalnu mikroklimu. Motociklist je ljeti svjež i suh, a hladnijim danima stvara izolaciju koja pruža toplinsku zaštitu. Sve to nadopunjuje neizostavni dobar sustav ventilacije, koji igra važnu ulogu u udobnosti. NEXX je razvio složene ventilacijske sustave koji omogućuju da kaciga bude maksimalno prozračna. Motociklistička kaciga XD1 Ima 2 zračna kanala na prednjoj strani za glatki ulaz zraka i 4 izlazna kanala. Posebnost otvora za bradu je što ga možete mijenjati ovisno o vremenskim temperaturama. Unutarnji kanali osiguravaju glatku izmjenu zraka. Štitnik je izrađen od Lexana, tako da je otporan na ogrebotine. Panoramsko polje pruža veći kut gledanja. Promjena vizira je jednostavna, bez alata. Integrirani štitnik za sunce s 80% zatamnjenja idealno je rješenje za one koji koriste korektivne naočale. Savršena je zamjena za sunčane naočale, pružajući vam čist i čist pogled na sunčane dane. Sve integralne kacige NEXX standardno dolaze s umetkom Pinlock. Ovo je poseban umetak protiv zamagljivanja koji se postavlja na unutarnju stranu vizira. Da bi postigla veću razinu sigurnosti, kaciga učvršćuje vašu motociklističku kacigu dvostrukim D-prstenima.

Gornji suncobran (vizir) pogodan je za terensku ili cestovnu upotrebu. Potpuno je fleksibilan i uklonjiv bez upotrebe alata. Također možete proširiti gornji suncobran, jer je uz kacigu uključen i nastavak suncobrana. Budući da se motociklistička putovanja često odvijaju u društvu ostalih motociklista, vaša enduro kaciga ima svu potrebnu pripremu za X-COM Bluetooth 3.0 komunikaciju, koju po želji možete kupiti. Vaša motociklistička kaciga trebala bi vam odgovarati što je bolje moguće, pa kad je kupite, dobivate i komplet za zamjenu pjene kojim motociklist prilagođava udobnost svoje motociklističke kacige prema obliku glave. Ne zaboravimo praktičan dodatak akcijske kamere kako biste mogli snimati svoja putovanja. Sve integralne kacige NEXX su sigurnosno odobrene i u skladu su s ECE 22/05 standardom. Reflektirajući dodaci na kacigi za dodatnu vidljivost pružaju dodatnu sigurnost.